Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi – Jokapäiväistä gluteenitonta kauraa » Jokapäiväista gluteenitonta kauraa

Jokapäiväista gluteenitonta kauraa

Maalaismaisema

 

Rakas blogi, vai miten näitä nyt tavataan aloittaa?

Blogin nimi on kuulemani mukaan tärkeä. Minulla oli useita hyviä vaihtoehtoja mietinnässä. Valitsin lyhyehkön harkinnan jälkeen tämän Jokapäiväistä gluteenitonta kauraa. Aion kirjoittaa arkipäiväisistä asioista pellon laidalta keliaakikon silmälasien läpi. Asun ja viihdyn maaseudulla. Täällä on tilaa hengittää.
Katselen joka päivä samoja peltoja, metsiä ja pilviä. Ne ovat muuttumattomat. Vaikka joka päivä ne ovat erilaiset. Valon ja varjon leikki tekevät maalaismaisemista kauniita. Rauhalliset maisemat tuntuvat ruokkivan luovuuttani. Lähes joka päivä metsä- tai peltoreissuiltani jää mieleeni muhimaan runonpätkä, lauseita tuleviin kirjoituksiin tai ratkaisuehdotuksia kirjoitusjumiin.

Rakastan kaupunkeja. Pieniä kaupunkeja kuten Tampere ja vähän isompia kaupunkeja kuten Barcelona ja Singapore. Ihmisvilinää on makeaa seurata alati vaihtuvissa ravintoloissa ja kahviloissa. Siis mikäli niissä on gluteenitonta tarjottavaa 😉 Pidän museoista, muistomerkeistä, taiteesta, puistoista, kasvitieteellisistä puutarhoista, merestä, järvestä, elävästä musiikista. Rakastan kaupunkeja aina koko vierailuni ajan. Henkinen kotini ja luovuuteni lähde on kuitenkin pellon laidalla. Sydämen sivistyksen yhtenä mittarina mielestäni ei saa olla ihmisen asuinpaikka.

Kirjoitan sydämeni kyllyydestä. Pysy kyydissä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *